Kosten Mediation en Coaching

Het uurtarief van Feuilletau de Bruyn Mediation & Law Practice is marktconform en bespreken wij tijdens het intakegesprek.

Honorarium en kosten worden samen door partijen gedragen in een nader af te spreken verhouding. Bij een echtscheidingsmediation worden de kosten vaak gelijk verdeeld tussen de partijen. Bij een arbeidsconflict is het gebruikelijk dat de werkgever de kosten op zich neemt.
        

Wanneer u beneden een bepaalde inkomensgrens valt, komt u in aanmerking voor een bijdrage in de kosten voor het mediation traject. Ik zal in dit geval een toevoeging voor u aanvragen bij de Raad voor Rechtsbijstand.

Mogelijk kan een mediationafspraak vanwege diverse redenen voor u niet plaatsvinden op een doordeweekse dag of overdag. In overleg is er de mogelijkheid om tegen een meerprijs van €35,- een afspraak op zaterdagen te maken. Ik houd graag rekening met uw mogelijkheden.

De kosten van het intakegesprek zijn gratis. Gemiddeld duurt een mediation traject 8 tot 10 uur verdeeld over 6 tot 8 weken, de lengte hangt af van de complexiteit van de zaak.

Mediation is altijd goedkoper dan die van een gerechtelijke procedure.